fredag 24 juli 2009

Detta regnande

Vi har varit i Jorm och undkom regnet. Medan det hällregnade i Strömsund kom det inte en droppe där. Visserligen var det inte strålande sol heller men åtminstone uppehåll.
Vi hyrde båt men det visade sig vara en upplevelse som inte uppskattades av alla i min familj = sjösjukan slog till. Precis när vi skulle åka ut på Jormsjön började det blåsa, det var ju typiskt.

På väg hem åkte vi omvägen och tittade in hos god vän i Kittelfjäll. Mycket trevligt. Inte ofta man har vägarna förbi där, synd för i hennes familjs sällskap trivs jag upperligt.

Hem till regnet igen. Malou sa igår att det regnade ju hela tiden men då kunde hon passa på att prova sina nya simglasögon i regnet :-)

Jag har i alla fall bakat och bakat... Älskar att baka och det gör även min dotter så jag har en hjälpreda i köket. Nackdelen med allt bakande är att jag äter upp det också så det lägger sig som bomull runt midjan. En kompis bloggade om att det inte var valkar utan volanger :-) Det låter vackrare, jag har alltså både volanger och änglavingar.

Jag har ofta idéer om vad jag ska blogga om men när jag väl sitter här och ska göra ett inlägg är det bortfluget. Kanske ska lägga av med det här och bara läsa andras bra bloggar istället :-)

Ha det så bra! Kram till er alla!!!!!!!!

1 kommentar:

Grindelunda sa...

Att baka är bra tidsfördriv i allt regnande. Och att fika är det bästa jag vet, så jag känner igen det där med volanger ;)

Kul att Malou är driftig och passar på att prova simglasögonen när det ändå är vatten på gång :) :)

Hoppas ni mår gott, tänker på er.
Kram Gilla.