söndag 5 oktober 2008

Helgen blev alldeles... alldeles underbar

Som jag skrev förut så blev det kvällsmys till Dobidoo. I lördags var vi på crossbanan. Sista klubbmästerskapet flöt på utan skador. Extra roligt var att Willes farfar, farbror och kusin kom och tittade. Klubben bjöd på hamburgare synd att det var så få som kom men det berodde väl på vädret och att det var mycket annat på gång i Ström.

William skulle sova hos sin farmor och farfar eftersom kusinerna var där på besök. Lilla Malou ville ringa till sin farfar och det fick hon göra. Hon hade räknat ut att hon skulle fråga om hon också fick sova över. Till hennes stora lycka fick hon det trots sin ringa ålder. Efter middag och efterrätt lämnade vi barnen hos svärföräldrarna. När vi satt oss i bilen och åkte därifrån kändes det tomt och vad skulle vi göra nu? Vad gjorde man innan man fick barn?

Vi passade på att hälsa på våra bästa vänner. Deras lille prins somnade precis när vi kom och vi kunde umgås utan barn. När hände det sist? Uppskattar verkligen sådana härliga stunder, att få sitta stilla och prata utan att bli avbruten. Sen få sova en hel natt utan att bli sparkad och klängd på kändes alldeles underbart. Vilken härlig känsla att få vakna utvilad ;-)

Tack så mycket "Sarmor" och Farfar.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå de lät som en underbar helg! sån skulle man haft oftare.
De är så viktigt att men får vara utan barn ibland. Hade bra/Kristin

UllaBella sa...

Ja verkligen det är ni värda! Minns själv hur det var,jag gick ofta och sov samtidigt med Benji på så sätt fick jag "sovmorgon"