tisdag 7 oktober 2008

Bästa kvällen på länge

Mina tisdagar är inte att leka med... fullt upp precis hela dagen. Som för många andra barnfamiljer eller rättare sagt för de flesta ska man skynda hämta barn och sen hem och fixa middagen innan sockernivån är i botten. Idag var det pannkaka som stod på menyn och barnen jublade. Själv jublar man inte lika högt, en fis och sen är man hungrig igen.

Efter middagsbestyren åkte vi till Folkts Hus där det ikväll var Småstjärnorna. Det var "min" klass som arrangerade allt med bravur. De hade resverat plats åt oss längst fram. Kände oss som V.I. P och vi fick verkligen närkontakt med scenen och rökmaskinsröken i ansiktet ;-) Malou satt alldeles stilla och tittade storögt. William tyckte det var superkul eftersom han visste vilka de flesta som deltog var. Det var spännade och alla var jätteduktiga. Mest av allt var de modiga, väldigt modiga. Roligt också att det kom så mycket folk och klassen fick in en del pengar till klasskassan.

Varje kväll berättar vi för varandra vad som varit bra respektive dåligt med dagen. Wille tyckte det varit den bästa dagen på länge. Man blir alldeles varm i hjärtat när man hör det, en sån härlig känsla.

"Guben" har kört en busslast till Jorm så han sover i stugan i natt. Känns så tomt... Tur att han kommer hem imorgon.

Inga kommentarer: