lördag 7 november 2009

Lovet som aldrig var något lov

Tiden går så fort så att man knappt hinner med någonting alls. Jo, jag hinner tvätta, städa (någorlunda) och laga mat.
Det har nyligen varit novemberlov... men vart tog det vägen?
Jag jobbade några av dagarna och de lediga dagarna bara försvann till att finna någon sorts inre ro. Det tar tid att varva ner och bli ett med hjärtat.

Under min friskvårdsdag var jag på "Hjärta och hjärna". Handlade om att hitta den inre ron och att hjärnan skulle leva i samspel med hjärtat. Förstår ni? Låter lite luddigt men för mig snurrar hjärnan snabbare än vad hjärtat slår. När dagen var slut och jag gick därifrån hade jag med mig några redskap till att finna min inre ro och hitta balans. Toppendag!

Ständigt poppar det upp tankar på saker och ting man ska eller bör göra. För att lätta på tankarna skriver jag upp dom på olika listor. Älskar listor! I boken " Få det gjort - svart bälte i vardagseffektivitet" får man många råd och tips på hur man ska använda sig av listor. Dessa listor har jag i min mobiltelefon för då har jag alltid med mig dom. Nu har det hemskaste hänt, min mobiltelefon har gått sönder. Kanske det berodde på för många listor.... nä det tror jag inte men för mig är mobilen ett bra hjälpmedel. Nåja, det är ingen kris men lite trist. Tur att jag har synkat telefonen och datorn så jag har mina listor kvar.

Ha en bra helg allesammans!

Inga kommentarer: