torsdag 10 september 2009

Scrapbooking

Det här kortet har jag visat här tidigare och så här blev resultatet vid scrap...


Som en extra ram runt kortet körde jag lite med symaskinen. Roligt att blanda flera olika tekniker. Eventuellt sätter jag dit lite fler detaljer men i dagsläget ser alstret ut som på kortet.

Jag har scrappat lite om Wille också och om hans favorit sysselsättning.


"Nätet" blev som en förlängning av crossbanan och hela layouten ser lite tuffare ut. Kortsidorna har jag putsat av med slippapper och färgat med stämpeldyna. Korten ser lite äldre ut och förstärker inramningen.

Jag har köpt några promarker-pennor så nu ska jag inhandla lite fler stämplar och öva upp mig på att färglägga dessa snyggt. Hoppas jag kan få tid över till lite fler layouter så jag kan visa fler alster för er.

Ha det så bra!

2 kommentarer:

Katarina sa...

Superfint Anna! Det blir rena rama konstverket för varje kort.
Skulle vara roligt att prova någongång. Jag gillar att pyssla, men ger mig inte den tiden, och har heller inget praktiskt bra ställe att vara på. Skulle helst kunna lämna det som det är utan att behöva städa bort det varje gång.Kram och ha det gott/Katarina

Fjällbruden sa...

Hej!

Får ordna en prova på kväll tror jag. Det är fler än du som vill testa. Jag kan lämna det framme. Har mitt skrivbord i gillestugan och kan om det krisar låta det ligga kvar till nästa tillfälle dyker upp.
Vi kör en scrapcirkel också så då tar jag mig verkligen tid.
Ja du, denna tid... suck det är ju som du vet lite svårt att få allt att gå ihop. Scrapbooking för mig är avkoppling så den stunden är väl investerad.
Ha det så bra! Kramar i massor till dig.