torsdag 20 augusti 2009

Vad händer i helgen då?

Nu händer det grejer. Varför blir det oftast ketchupeffekten av det mesta, allt eller inget liksom?
Det har varit lite mycket nu ett tag och det rullar på så och lika bra det när jag ändå är uppe i varv.

I helgen är det Strömsunds MK´s tur att hålla i Mitt Sverige Cupen. Det krävs mycket jobb både inför och under tävligen. Tur att det finns eldsjälar :-) Jag ska sitta i sekretariatet både lördag och söndag. Värsta är att jag blir så himla nervös när Wille ska tävla. Redan nu knyter det sig i magen när jag tänker på det. Är det typiskt mammor eller? Hoppas han är lugnare än mig så han kan hålla sig fullt koncentrerad på att köra så bra han bara kan.

Nästa helg blir det lite mer avslappnat. Då är det kick-off på scrapbooking studiecirkeln. Jag längtar!!! Det var så länge sedan jag scrappade så det känns riktigt kul nu, är laddad.
Måste försöka ta mig mer tid till denna roliga hobby. Ibland pysslar jag lite när barnen är med men då blir det inte mycket gjort men de uppskattar det och är dom nöjda är jag nöjd. En layout tar ju lite tid och kan vara lite pilligt men det är alltid värt det när man får se det färdiga resultatet. Med enkla medel kan man göra många olika dekorationer och effekter. Ju mer man håller på ju roligare blir det, för desto duktigare blir man.

Helgen därpå ska jag... nä den är inte uppbokad än. Då är det nog dags att åka till Jorm och mysa.

Ta hand om Er och ha en trevlig helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag delar din känsla då det gäller killarnas 'heat'...Jag får ont i magen och tycker inte alls att det är kul, men vad gör man då han tycker att det är det roligaste som finns?? Suck...bara att bita ihop! Vi ses i helgen Anna!

Hälsningar
Towa

Fjällbruden sa...

Ja det är väl att bita ihop och hoppas att de står på hjulen.
Nu önskar jag att det blir uppehåll och bättre väder.
På återseende.

Katarina sa...

Hej Anna! Vad roligt att partyt blev lyckat. Vi behöver mera sådant men orken och tiden finns inte i den utsträckning som vanligt. Ansiktsbehandlingen var du verkligen värd. Förstår att du blir nervös när W kör.
Kramar Katarina.