onsdag 7 januari 2009

Nyårslöften

Har inte avgett några nyårslöften men jag har satt upp mål för 2009.
Har som mål att springa Vårruset och Tjejmilen.

Bara förkylningen släpper ska jag snöra på mig löparskorna igen. Längtar! Vårruset går av stapeln i 17 städer och för mig är det närmast att delta i Sundsvall den 2:a juni.
Tjejmilen är den 30 augusti.

Sprang Vårruset ifjol och det var roligt. Mycket roligare än jag trodde. Det roligaste var kanske att vi anmält oss till fel kategori. Trodde att vi passade bäst in i joggingklassen men det visade sig att vi var mer som "springa fortare".. hahaha, härlig känsla.

Trodde aldrig att jag skulle gilla att springa och det kan människor i min närhet hålla med om. Tur att det aldrig är för sent att ändra på sig. Löpning ger mig en befriande känsla. Inte bara befriande av kalorier utan även stress.

Testa du med!!! Spana in sidorna och bli lite inspirerad.

http://www.varruset.se/
http://www.tjejmilen.se/

3 kommentarer:

Maria Sandberg sa...

Hej hej.. mysig sida du har. Ja jag har oxå börjat springa. Har sprungit Tjejmilen 2 gånger och det är superskoj.. vi kanske träffar på varandra ute på vägarna när snö e borta.. :)

Fjällbruden sa...

Jag springer helst när det är mörkt så ingen ser mig... det är lite besvärligt att springa med en påse på huvet.
På med dubbarna bara!
Kramiz

Maria Sandberg sa...

Hihi som mig då.. Jag börjar springa när snön e borta och sen springer jag gärna på kvällarna.. 21.00 eller 22.00. Slippa alla blickar.. :D Oj.. du kör verkligen med dubbar och allt.. häftigt.. Mina löparskor har lufthål under så jag är rädd att jag blir hyfsat blöt om jag springer i snö. :)