måndag 11 juni 2012

Gott å blandat

Nu var det ett tag sen vi sågs igen, jag och min blogg.
Alltid lika trevligt att titta förbi. Ser att antalet besökare ökar :-)

Det har varit lite extra körigt nu ett tag, ovanligt körigt på grund av årstiden. Alla lärare har det extra hektiskt vid terminsslut men vi har ju snart semester. Välförtjänad och efterlängtad semester.

För att inte slappa till ordentligt har jag tagit på mig att sköta lite tidtagning vid en crosstävling. Känns lite som en utmaning, en rolig utmaning.


Den här helgen har vi varit till Njurunda på crossläger. Det är givetvis W som deltagit på lägret men hela familjen var med på plats. Jag och lilla M passade på att göra Birsta osäkert på lördagen.

I fredags kom öronpluggen som lilla M ska ha när hon badar. Vilken besvikelse för våran lilla tjej som har det nog besvärligt som det är. För det första var färgen fel. Hon beställde lila men den är blå, och för det andra så tycker hon att den är obehaglig att ha. Tänkte åka iväg och prova den på familjebadet på en gång för att få testa den så kanske det obehagliga kan vägas upp av att få simma men med våran vanliga olycka hade badet redan stängt för säsongen. Tårar och förtvivlan igen.

Nu ska jag vila lite... imorgon möter jag nya äventyr.

Ha det gott allesammans!!!

Inga kommentarer: